​Over de cursus werken met Chakra’s

Wil jij graag ontdekken wat chakra’s precies zijn en waarom het belangrijk is jouw chakra’s in balans te houden? Dan is het tijd om langs te komen!

Bij deze sessie leer je over de 7 basis chakra’s. Je leert over de chakra’s, wat ze doen, hoe je ze kunt testen en hoe je ze in balans kunt brengen.

Als je met je intuïtieve en spirituele ontwikkeling bezig bent, krijg je veel te maken met energie. Het is daarom ook heel belangrijk dat je kennis hebt van de chakra’s. Je chakra’s zijn de energiecentra van je lichaam.

We gaan de 7 belangrijkste chakra’s behandelen. Waar ze zitten, hoe je kunt voelen of deze in balans zijn. Verder hoe je gebruik kunt maken van edelstenen en affirmaties. Kortom hoe je de balans in je eigen chakra’s kunt herstellen.

De workshop wordt vaak gedaan in 2 dagen tijd. De prijs wordt besproken.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Galactic Butterfly - Cursus werken met Chakra's

​Chakrakleuren

Een goede toevoeging aan het werken met chakra’s, is de workshop Chakrakleuren.

Een goede toevoeging aan het werken met chakra’s, is de workshop Chakra kleuren. Ook hier heb ik al jaren ervaring mee, om u volledig in balans te krijgen.

Een leuke Workshop over Kleuren. Je krijgt oefeningen om jezelf zo goed mogelijk in balans te brengen en je optimaal af te schermen tegen de (negatieve) energie die je omringt. Negatieve energie moet geweerd worden, om alle positieve energie binnen te kunnen laten.

Door dit dagelijks te oefenen raak je vertrouwt met de kleuren van de aura en de chakra’s. Je komt beter in je vel te zitten en je staat steviger in je schoenen. Met o.a. oefening voor zelfhealing, meditatie, invloed van kleuren om je heen, de functie van chakra’s en de betekenis van de kleuren in de chakra’s.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?