Een bijzondere dag van samenzijn

Ontdek een oase van rust, verbinding en inspiratie op onze bijzondere dag van samenzijn. Laat je verrassen en bouw mee aan een warme en verbonden groep tijdens onze bijeenkomsten. Kom er gezellig bij en ontdek een unieke ervaring van jezelf leren kennen en verbinden met gelijkgestemde zielen. Een dag waarin we ons laten leiden door positieve energie, openheid en liefdevolle verbindingen.

Treed binnen in een sfeer van warmte en welkom, waar gelijkgestemde zielen elkaar ontmoeten en samen een onvergetelijke reis maken. We beginnen om 11.00 uur en eindigen omstreeks 16.00 uur, met alle tijd die nodig is om ons te verdiepen in de prachtige momenten van het leven.

Schrijf je hier in!
Francis van Wouw - Galactic Butterfly Academy - Samen delen, samen zijn

Wat je kan verwachten van de bijeenkomst met gelijkgestemde zielen

Wat staat je te wachten? Een gevarieerd programma vol betekenisvolle activiteiten:

  • 🌿 Meditatie en Reflectie: Laat de drukte van het dagelijks leven los en kom tot rust in een verkwikkende meditatie. Reflecteer op je innerlijke zelf en ontdek nieuwe inzichten.
  • 🃏 Inzichtkaarten: Trek een kaart en laat je leiden door de boodschap die het universum voor jou in petto heeft. Deel je ervaringen met anderen en zie hoe onze paden elkaar kruisen.
  • 💬 Inspirerende Gesprekken: Kom samen en deel je gedachten, gevoelens en inspiratie. Verbind je met anderen op een dieper niveau en leer van elkaars unieke perspectieven.
  • 💫 Healing Uitwisseling: Als je wilt, kun je deelnemen aan een prachtige healing uitwisseling, waarbij we elkaars energie delen en helende intenties sturen.

Samen zijn we één en vormen we een prachtige gemeenschap van gelijkgestemden. Een plek waar we elkaar steunen, inspireren en samen groeien. Voel je vrij om je eigen inbreng te hebben en jouw gewenste onderwerpen te delen. Deze kan je van te voren aangeven.

Op deze dag van samenzijn voorzien we een heerlijke lunch en bieden we koffie, thee, water en wat lekkers aan om de innerlijke en uiterlijke mens te voeden.

Wees welkom op deze bijzondere dag, waar we onze harten openen voor nieuwe ontmoetingen en ons verbinden met de essentie van het leven. Schrijf je in en maak deel uit van “Samen delen, Samen zijn.”

Schrijf je hier in!

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?