​Massage bij Overgangsklachten

Problemen tijdens de overgangkomen vaak door een verstoring in de energiebalans en hormoonhuishouding.

Problemen tijdens de overgangkomen vaak door een verstoring in de energiebalans en hormoonhuishouding. Met mijn overgangs-gefocuste massage kan ik veel voorkomende klachten verhelpen. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld:

Na een aantal behandelingen voelt men zicht energieker en zit je beter in je vel. De ernst van de klachten wordt vaak direct minder door de behandeling. De behandeling bestaat uit massage en stimulering van acupunctuurpunten. Voor optimaal effect is het gebruikelijk een herhalende behandelingen uit te voeren.

et aantal behandelingen is uiteraard persoonsgebonden en afhankelijk van de persoon. Dit kan verschillen door de aard van uw klachten, de diepte ervan en de duur van uw klachten. Daarom bespreken we samen wat uw klachten zijn en hoeveel behandelingen nodig zullen zijn.  Vaak zijn 6 tot 10 behandelingen vaak al heel effectief. Als de klachten ernstiger zijn, kan het nodig zijn om langer door te gaan.

Duur behandeling : 30 minuten
Prijs € 35,-

​Wilt u graag van uw overgangsklachten af? kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer, bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908 of mail naar info@francisvanwouw.nl

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?