Tarotkaarten leggen geeft verdieping

Tarotkaarten geven al eeuwenlang, met hun prachtige symbolische afbeeldingen, wijsheden prijs aan iedereen die zich daarin wil verdiepen.

Tarot is een ontdekkingsreis

Persoonlijk getrokken tarotkaarten, gelegd in een van tevoren gekozen patroon, kunnen je meenemen op een ontdekkingsreis. Laat de combinatie van de kaarten en je hogere zelf een gids zijn op deze innerlijke tocht. Onderzoek de invloeden uit het verleden, de mogelijkheden van het heden en de keuzevrijheid voor de toekomst.

Tarot geeft inzicht

De tarotkaarten laten je zien wie je bent, hoe je handelingspatroon eruitziet. Als je een dagkaart trekt of een van de verschillende leggingen, krijg je inzicht in de zaken die spelen in je leven. 

Galactic Butterfly - Cursus Tarot of Lenormand

Door middel van tarotkaarten krijgt je praktische tips voor je dagelijkse leven. Ze geven oplossingen voor je vragen en problemen.

Tarotkaarten mogen niet je leven beheersen. Je raadpleegt ze wanneer nodig en dat is niet bij elke vraag of probleem waar je tegenaan loopt. Gebruik ze met verstand.

Heel erg veel legplezier!!

De Workshops

Ontdek de Tarot

In deze workshop krijg je de basis uitgelegd. Hoe zit de kleine en grote arcana in elkaar, wat betekenen de kaarten in grote lijnen. En hoe werkt het, met een stukje geschiedenis over de Tarot

Verdieping met de Tarot

Na dat je thuis veel geoefend hebt en de betekenis van de kaarten in grote lijnen weet, gaan we verder kijken wat je met de Tarot allemaal kunt doen. Er zijn diverse leggingen die mogelijk zijn en die gaan we dan uitwerken.

Ontdek de Lenormand

De Lenormand kaarten zijn net even anders als de traditionele Tarotkaarten. Deze kaarten worden gezien als waarzegkaarten. In deze workshop leg ik de betekenis van de kaarten uit en je krijgt een uitleg over de mogelijke leggingen die je kunt doen.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?