Over de Reiki 1 en 2 of Reiki Master 3

Een andere naam voor Universele Energie

Reiki is een vorm van werken met universele energie. Met Reiki wordt de energie doorgegeven via de handen. Handoplegging dus. Met deze energie krijgt lichaam en geest weer voeding om zichzelf in balans te brengen. Hiermee spreek je het zelf genezend vermogen van lichaam en geest aan. Hierdoor kunnen lichamelijke ongemakken, pijnen en kwalen zich herstellen. Wat dan ook weer resulteert dat het emotionele lichaam zich ook beter gaat voelen. Of andersom, als je emotioneel beter in je vel komt te zitten kan het lichaam zich ook herstellen. Tenslotte kan je lichaam en geest niet los van elkaar zien.

Een Reikibehandeling duurt meestal een uur. Meestal wordt deze op een behandelbank gegeven en je hebt gewoon de kleding aan.

Galactic Butterfly - ​Cursus Reiki Master 1, 2 of 3

De effecten zijn natuurlijk per persoon verschillend dit kan op lichamelijk vlak zijn maar ook emotioneel, tijdens de behandeling zouden er ook gesprekken kunnen plaatsvinden, zodat de oorzaak van het probleem achterhaald kan worden.
Als je zelf wil gaan werken met Reiki kan je de Reiki inwijdingen krijgen. Dat is dan voor Reiki 1, Reiki 2 of voor de Master Reiki 3a en 3b.

Na de Reiki 1 inwijding kan jij jezelf of iemand anders gaan behandelen. Je leert wat Reiki inhoudt, de posities van de handen en over het proces.

Met de Reiki 2 inwijding krijg je symbolen aangeleerd en kan je op afstand gaan werken. De Reiki energie wordt krachtiger en je leert effectief blokkades aan te pakken. Zelf ga je ook een heel mooi proces door. En als je hier langer mee gewerkt hebt zou het zomaar kunnen zijn dat je dit wil doorgeven aan anderen en zelf mensen wil gaan opleiden. Dan ga je over naar de Reiki 3a en 3b.

Dit is het natuurlijk een uitleg in het kort. Je kan mij altijd bereiken voor een uitgebreide uitleg en natuurlijk om zelf een Reikibehandeling te ervaren.

Vanaf het moment dat je van mij Reiki 1 inwijding krijgt kan je mij altijd alle vragen die er zijn aan mij stellen. Ik blijf je begeleiden wanneer dit nodig is.

Er zijn regelmatig bijeenkomsten, zodat je samen met de anderen over je ervaring kan praten en op elkaar kan oefenen.

Maakt dit jouw hart blij 😊 neem gerust contact met mij op.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?