Over de cursus creëer je eigen toekomst

Deze workshop is een sleutel tot het scheppen van je eigen visioen op elk gebied van je leven.

De afgelopen periode is er genoeg geschreven over het feit dat alles wat wij meemaken zelf creëren. Het meest bekend is denk ik toch wel ‘the Secret’. Ook zijn legio uitspraken zoals; succesvolle slachtoffers bestaan niet – de weg naar succes – de wet van aantrekking enz. Volgens ‘the Secret’ is het Vragen aan het Universum.

De meeste mensen weten inmiddels al dat alles wat in je leven gebeurd, trek je zelf aan. En het aantrekken gebeurd door de beelden in je hoofd en door de dingen die je denkt. Wat er geestelijk in je omgaat, dat bepaalt wat je naar je toe trekt in je leven. Een visionboard versterkt de beelden die je in je geest plant, er wordt onmiddellijk een aantrekkingskracht in werking gezet. “Vision”- zien – is de brug tussen je dagelijkse doelen en je levensdoel.

Een visionboard is een prima hulpmiddel om al het goede aan te trekken wat je verlangt. En dat kan op alle gebieden van je leven. Dromen hebben we allemaal, maar niet iedereen zal proberen zijn dromen in vervulling te laten gaan. En dit is een mooi hulpmiddel om dromen werkelijkheid te laten worden. Het is niet alleen voor het moment dat jij je visionboard maakt, maar om daar constant mee bezig te zijn. Iedereen heeft wel eens zijn ups en downs, maar het visionboard helpt je om er elke keer weer positief naar te kijken. Het is de wet van aantrekking die in werking wordt gesteld en elke keer weer ben jij bezig met positieve dingen en een geweldig leven te creëren.

Deze workshop is een sleutel tot het scheppen van je eigen visioen op elk gebied van je leven. Gebruik je eigen verbeeldingskracht, deze is beter dan alle software op de wereld. Begin vandaag nog met het maken van je eigen film van je leven. Maak je doelen en begin met het aantrekken van overvloed, voorspoed en liefde!

Op woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur of anders in overleg.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?