​Workshops

Ik ben gespecialiseerd in het geven van workshops om je te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en het in balans brengen van jouw energie.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van workshops om je te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en het in balans brengen van jouw energie. Oud en jong, het is belangrijk om je zelf te blijven ontwikkelen, vooral wanneer je problemen hebt.

Consult soorten

Ik kan je helpen met het in balans brengen van jouw energielichaam. Een leven in balans is zeer belangrijk en vereist een balans tussen geest en lichaam.

Ook geef ik graag workshops volledig gefocust op intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt veel theorie en veel oefeningen aangeboden. Hierbij werk ik in kleine groepjes, met uiteraard de mogelijkheid voor persoonlijke vragen.

Daarbuiten is het belangrijk jouw chakra’s in balans te houden. Hierbij help ik je chakra’s leren kennen en hoe je de chakra’s balanceert.

En als laatst, maar zeker niet te vergeten, het kennis maken met jouw gids en engelen. Het kan zeer interessant zijn om uit te vinden wie jouw begeleiders zijn. Graag help ik je om contact te leggen met jouw begeleiders.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!

Populairste producten