Over de workshops & cursussen

Ik ben gespecialiseerd in het geven van workshops om je te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en het in balans brengen van jouw energie.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van workshops om je te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en het in balans brengen van jouw energie. Oud en jong, het is belangrijk om je zelf te blijven ontwikkelen, vooral wanneer je problemen hebt.

De workshops & cursussen

Galactic Butterfyl - healing

Ik kan je helpen met het in balans brengen van jouw energielichaam. Een leven in balans is zeer belangrijk en vereist een balans tussen geest en lichaam.

Ook geef ik graag workshops volledig gefocust op intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt veel theorie en veel oefeningen aangeboden. Hierbij werk ik in kleine groepjes, met uiteraard de mogelijkheid voor persoonlijke vragen.

Daarbuiten is het belangrijk jouw chakra’s in balans te houden. Hierbij help ik je chakra’s leren kennen en hoe je de chakra’s balanceert.

En als laatst, maar zeker niet te vergeten, het kennis maken met jouw gids en engelen. Het kan zeer interessant zijn om uit te vinden wie jouw begeleiders zijn. Graag help ik je om contact te leggen met jouw begeleiders.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?