Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat je weet hoe je met energie moet omgaan

Je volgt je passie en bent of hebt keihard gewerkt om als therapeut aan de slag te gaan. Ondanks jij het werk aan het uitvoeren bent waar jouw hart ligt, merk je dat je aan het einde van de dag erg vermoeid bent. Dit kan komen doordat een behandeling veel van jouw eigen energie vergt. Je bekommerd je om je cliënten, maar neemt daardoor ook hun energie over en daarbij ook hun “klachten”. Je wilt je werk zo graag met alle liefde uitvoeren, maar hoe kan je toch je eigen energie bewaken? Daarbij loop je wellicht ook tegen twijfels aan. Twijfels of je wel een eigen praktijk kan opzetten, of je twijfelt aan of je tijdens een behandeling wel goed de energie kan voelen met je handen of misschien ben je onzeker of je het juiste inzicht kan geven aan je cliënten. Daar bovenop voel je ook dat je er alleen voor staat, omdat jouw omgeving je niet echt goed begrijpt kun je er met niemand over praten. Je bent op zoek naar een gelijkgestemde. Je wilt graag:

Het therapeuten groei plan

Jouw reis naar het opheffen van blokkades, je eigen energie bewaken en echt tot in jouw diepe kern komen kan hier beginnen.

Lieve woorden van prachtige zielen

Wat deze cursus jou als therapeut gaat brengen

Leer je intuïtie nog verder te ontwikkelen en te vertrouwen op informatie die vanuit je innerlijke zelf komt. Dit gaat deze cursus jou opleveren:

Francis van Wouw

Als geen ander weet ik hoe het is om vast te zitten. Daarom weet ik heel goed waar je doorheen gaat en hoe vervelend het is om met je blokkades rond te blijven lopen. Zeker als je hier geen hulp in vraagt.

Voor jou wil ik echt dat je niet hetzelfde pad hoeft te bewandelen die ik heb bewandeld. Ik sta klaar om je te helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ik help je echt te leren vertrouwen op die krachtige innerlijke stem, je intuïtie.

Inmiddels heb ik al 10 jaar ervaring met het geven van deze cursus. Zoals ik ervaren heb, staat iedereen aan het einde van de cursus sterker in zijn schoenen. Maar ook als ervaringsdeskundige op vele vlakken, kan ik je een mooie spiegel voorhouden.

Ik ben gespecialiseerd in veelzijdigheid om je zo op zo veel mogelijk vlakken te kunnen helpen. 

Ik ben ervan overtuigd dat een leven in balans begint bij jezelf, daarom is het belangrijk aandacht te schenken aan jouw intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Ja, ik ga die stap zetten! Cursus boeken