​Huis energetisch reinigen

Er kunnen vele soorten energie blijven hangen in een huis, daarom is het belangrijk uw huis geregeld te reinigen.

Er kunnen vele soorten energie blijven hangen in een huis, daarom is het belangrijk uw huis geregeld te reinigen. Het schoonmaken van je huis is niet alleen belangrijk voor de hygiëne maar ook voor de opgestapelde energie van de afgelopen periode.

Het energetisch reinigen van een woning is nodig wanneer er door heftige emoties zoals woede en verdriet, deze energie in de woning blijft hangen. Deze onverwerkte emoties kunnen van jezelf zijn, maar ook van huisgenoten of vorige bewoners. Normaal stroomt energie door zodat de energie fris blijft en er ruimte is voor nieuwe energie. Wanneer de energie niet goed meer doorstroomt, kan het gebeuren dat het niet prettig meer aanvoelt in je woning. Naast de energie die vast zit in je woning kan het ook zijn dat er overleden zielen in de woning zitten die eigenlijk begeleid moeten worden naar het licht. Misschien voel jij je onrustig of zelfs angstig omdat je het niet kunt zien of emoties voelt van andere, en dat maakt de sfeer in huis minder prettig.

Galactic Butterfly - ​Cursus Intuïtieve & Persoonlijke ontwikkeling

Je kunt natuurlijk zelf je huis reinigen, daar zijn diverse mogelijkheden voor.

Energetisch reinigen is iets wat iedereen kan doen. En zeker voor plekken waar in principe niets aan de hand is, maar die alleen bijvoorbeeld een beetje ´stoffig´ geworden zijn door een onrustige periode.

Maar natuurlijk kan het zijn dat het daar niet mee volstaat of dat je het liever door iemand anders wil laten doen door iemand die ervaring heeft. Zelf reinig ik ook huizen voor mensen die daar behoefte aan hebben. Tijdens het energetisch reinigen van een woning wordt er met behulp van gidsen en engelen voor gezorgd dat de energie in het huis weer goed doorstroomt. Oude emoties die zijn blijven hangen worden hiermee opgelost. Er is dan weer ruimte voor nieuwe, prettigere energie waardoor de woning beter aanvoelt om in te leven.

De negatieve energieën die de woonruimte verontreinigd hebben kunnen vaak negatieve effecten hebben op de gezondheid of het welbevinden van de bewoners. Het mag dan duidelijk zijn dat als je aan je eigen gezondheid wil werken ook je woonruimte ‘schoon’ is omdat je als mens niet los gemaakt kan worden van je omgeving. Er is constant een wisselwerking.

Verschijnselen van een energetisch verontreinigd huis

Soms is het duidelijk dat je huis verontreinigd is, maar vaak is het heel lastig om het te herkennen. De energie kan heel subtiel werken, waar door het net lijkt alsof er dingen zijn die je nadelig beïnvloeden, die bij het normale leven horen. Je zou het kunnen toeschrijven aan het leven als je niet bewust bent van de beïnvloeding ervan. Want iedereen heeft weleens een tegenslag, is ziek of zit niet lekker in zijn vel.

De volgende verschijnselen kunnen duiden op een energetisch verontreinigd huis:

Dit zijn maar een klein aantal voorbeelden en daarnaast is het natuurlijk zo dat iedereen het op zijn eigen manier beleeft. Wat belangrijk is om te weten is dat als er maar een klein vermoeden is, dat er alarmbellen af zullen gaan.

Oorzaken van een energetisch verontreinigd huis

Meestal denkt men dat entiteiten, geesten of zwarte magie de oorzaak is. Soms is dat natuurlijk zo, maar meestal ligt de oorzaak bij de bewoners zelf. Of bij de voorgaande bewoners. Emotionele toestanden of negatieve emoties zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, irritaties of angst kunnen dit veroorzaken. Afhankelijk van hoe lang, hoe sterk en hoe vaak het voorkomt.

Voor als u hulp nodig heeft bij het reinigen, mijn werkwijze voor het energetisch reinigen van een huis

Het kan goed zijn dat u moeite heeft met het energetisch reinigen van uw huis. Ik, Francis van Wouw kan u daar goed bij helpen. Ik ben gespecialiseerd in het energetisch reinigen van ruimtes en huizen.

Als eerste zal ik informatie bij u inwinnen over de hulpvraag, uw ervaringen en achtergronden. Daarna loop ik alle ruimtes door en laat alle indrukken op me afkomen, waarna ik een analyse zal maken.

Vervolgens reinig ik de ruimtes door middel van energieoverdracht en zal als afsluiting reinigende wierook gebruiken. Aan het einde zal ik al mijn bevindingen en ervaringen met u doornemen. Dit proces zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.
Natuurlijk vind ik het belangrijk dat u tevreden bent en blijft en kunt u altijd weer contact met mij opnemen.

De prijs wordt uiteraard samen besproken, zodat we beiden tevreden zijn.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?