​Email consult

Wanneer u geen tijd of behoefte heeft aan een persoonlijk consult kan een email consult heel fijn zijn.

Wanneer u geen tijd of behoefte heeft aan een persoonlijk consult kan een email consult heel fijn zijn. Een consult via email kan heel verhelderend werken. Je kunt je vraag stellen aan mij, met eventueel een foto bijgevoegd. Je krijgt van mij dan een uitgewerkt antwoord.

Je kunt ook je vraag stellen met daarbij je verhaal over bijvoorbeeld je probleem. Ieder mens heeft problemen in zijn leven, soms lijkt het of je er niet uit kan komen. Praten hierover is dan beter dan het zelf proberen op te lossen. Soms heb je behoefte aan een anonieme gesprekspartner, of is het op consult komen niet zo makkelijk voor je. In zo’n geval is communicatie via email een goede oplossing.

Samen met iemand praten helpt, ook via de email

Op deze manier kan jij je:

  • Moeilijkheden in een ander perspectief zien
  • De andere kant belicht krijgen
  • Een stukje van de puzzel op de plaats te krijgen
  • Structuur aanbrengen

Soms is de stap naar een hulpverlener of therapeut te groot. Het kan te persoonlijk zijn, te dichtbij komen of te kostbaar worden. In zo’n geval is het dan prettig contact te hebben via Internet. En dan net zo vaak en zo lang als je maar wilt. Een consult via email verplicht je tot niets. Je kunt na het emailcontact nadenken of je eventueel verder wilt met begeleiding. Of deze begeleiding wel is wat je ervan verwacht of het bij je probleem past en je wensen.

De voordelen

Het contact via email biedt meerdere voordelen;

  • Het kan op elk gewenst moment, het blijft anoniem, dus veilig
  • Er is geen afstand, het kan vanuit je eigen omgeving
  • Je kunt zo lang nadenken over wat je wilt zeggen en je woorden alsnog veranderen
  • De gesprekken kunnen naderhand nog nagelezen worden, waardoor je niets vergeet.
  • Geen wachtlijsten
  • En alleen het schrijven over je problemen werkt al verhelderend

Een email consult is dé manier om snel en gemakkelijk met mij in gesprek te komen. Stuur mij je vragen, je gedachten of je verhaal via een email.
Je krijgt gegarandeerd antwoord.

vertrouwen, veiligheid en zekerheid

Wat heel belangrijk is, is vertrouwen, veiligheid en zekerheid. Via een consult kom ik in je persoonlijke leven. Dit vraagt om een vertrouwensrelatie, open en eerlijkheid van beide kanten. Ik ben verbonden aan een beroepscode en heb de verplichting om uiterst vertrouwelijk met de informatie om te gaan. De email kan alleen door mij geopend worden, houd dus zelf rekening als er eventuele huisgenoten zijn die jouw email kunnen lezen en dus ook mijn antwoorden.

Als je meer wilt weten aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Bel voor een email consult tel. 06-1831 0908 of mail naar info@francisvanwouw.nl.

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!

Populairste producten