​Bach bloesem remedie

In mijn praktijk komen veel volwassen maar ook kinderen die uit balans zijn. De 38 Bach bloesem remedies kunnen als ondersteuning daarbij helpen.

Je kunt de Bach bloesem remedies gebruiken bij bijvoorbeeld angst, verdriet, depressie, lusteloosheid, vermoeidheid, onzekerheid, ADHD, agressie, faalangst, te veel piekeren, woede, stress, verslaving, slapeloosheid en gedragsproblemen.

Natuurlijk kun je met behulp van de vele naslag werken en doormiddel van websites zelf je remedies uitzoeken. Maar tijdens een consult kan ik voor je uitzoeken welke remedies voor jou of je kind geschikt zijn. De periode van gebruik verschilt per persoon, sommige merken al resultaat na een paar dagen, bij andere is dat weer wat langer. Afhankelijk van de klachten kan je de remedies gebruiken wanneer het acuut nodig is tot een periode van 3 maanden.

Als je precies weet welke remedies je nodig hebt, kun je bij mij ook een zelf samengesteld flesje bestellen zonder consult.

Dr. EDWARD BACH

Dr. Edward Bach was een bekende Engelse homeopaat en bacterioloog. In de jaren ’30 vond hij een manier om ons te helpen. Hij ontwikkelde een complete lijn van 38 bloesem remedies die ons kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te vinden.

Hij ging op zoek naar een natuurlijk product die de oorzaak aanpakt in plaats van het gevolg. Een die de mens zelf kon helpen in plaats van de ziekte te bestrijden. Hij was ervan overtuigd dat de geestelijke toestand van de mens een belangrijke rol speelt bij de gezondheid en herstel van een ziekte.
Hij heeft eerst 38 verschillende negatieve gemoedstoestanden benoemd, waarna hij jarenlang het plattelande heeft verkend. Hij is erin geslaagd 38 bloesems te vinden voor iedere negatieve gemoedstoestand.

Dr. Bach zocht naar eenvoud, een natuurlijke methode van heling die voor iedereen zelf te gebruiken zou zijn. Door remedies te zoeken die passen bij onze persoonlijkheid en gemoedstoestanden die wij ervaren geloofde Dr. Bach dat iedereen zijn eigen unieke pad in dit leven heeft te gaan. En afhankelijk van de persoonlijkheid die wij zijn gaan we daar op onze eigen manier mee om.

Hij heeft de 38 remedies ondergebracht in 7 groepen:

Gebruiksaanwijzing

De remedies zijn gemakkelijk om in te nemen – zo makkelijk dat het niet fout kan gaan. Hieronder vindt u enkele adviezen.

Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt

Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, deze bevatten geen alcohol.

Bel voor Bach bloesem remedies tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

KINDEREN

Ook kinderen kunnen geholpen worden met Bach remedies. Het groter worden gaat tenslotte gepaard met vallen en opstaan. Tijdens het ontwikkelen ontdekken kinderen en kunnen daarbij angstig en onzeker zijn. Het gedrag van een kind wordt bepaald door verschillende emoties.

Grotendeels zijn deze geheel normaal. Maar soms kan het gevoel van een kind leiden tot negatief gedrag. De bloesems van Dr. Bach kunnen helpen waardoor ze zich emotioneel beter gaan voelen wat leidt tot positief gedrag.
De Bach bloesem remedies kunnen gebruikt worden door kinderen van 0 tot 18 jaar. Van huil baby’s tot concentratieproblemen.

We kunnen als voorbeeld nemen dat de kinderen ontspannen naar school kunnen gaan. Een nieuwe klas, een nieuwe leerkracht en/of klasgenoten. Dit geeft de meeste leerlingen behoorlijk veel spanning en emoties. Het is belangrijk dat zij een goed zelfbeeld krijgen en positief in het leven staan. De Bach remedies kunnen daarbij helpen.

De remedies bevatten alcohol, houdt u daar wel rekening mee. Indien u de remedies oplost in heet water, kan de alcohol verdampen. Voor andere mogelijkheden kunt u de Gebruiksaanwijzing lezen.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Boek online je behandeling of massage

Behandel je klachten door een therapeutische Tuina behandeling of verwen jezelf (of iemand anders) met een heerlijke massage. Boek je afspraak makkelijk online!

Boek hier!

Populairste producten