​Waarom een Spirituele coach of Consult

Veel mensen kiezen ervoor om naar een coach te gaan om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken en investeren.

Dit is een optie om bijvoorbeeld dromen of doelen te behalen.
Of misschien heb je een probleem of wil je werken aan meer zelfvertrouwen? Er kunnen vele redenen zijn om gecoacht te worden en een coaching gesprek of coachtraject aan te gaan.

Een goede coach kan veel voor zijn cliënten betekenen, mits de cliënt daar open voor staat. Wat de reden ook mag zijn dat je gecoacht wil worden, ik sta klaar voor je. Dat betekent dat er aan het begin van het traject afspraken gemaakt worden tijdens het intakegesprek. Dat betekent ook dat je vertrouwen in je coach moet hebben en dat er een klik is. Het is belangrijk een coach te kiezen die bij je past om u optimaal te kunnen helpen. Graag heb ik een gesprek met u, om te kijken of wij een klik hebben zodat ik u optimaal kan helpen ontwikkelen!

Belangrijk is het om te beseffen dat een coaching gesprek een unieke kans is om te investeren in jezelf, te reflecteren, te groeien, of op zijn minst wat stoom af te blazen. Niet veel mensen krijgen, of nemen, deze kans. Vaak willen mensen alleen gehoord worden en door goed te luisteren kan de coach vaak al veel ruimte creëren bij zijn cliënt.

Bel voor een afspraak tel. 06-1831 0908, mail naar info@francisvanwouw.nl of kom langs op de Timor 15 te Zoetermeer.

Blijf niet rondlopen met je eigen blokkades & leer te vertrouwen op je intuïtie

Boek cursus Liever eerst kennismaken?